Beste Albert Heijn

Beste Albert Heijn,

Jullie proberen mijn relatie kapot te maken en ik pik dat niet. Kijk, ik ben een romantische man. Als ik na mijn werk bij jullie kom voor een flesje Grenache en twee kipfilethaasjes, dan neem ik vaak ook nog even een bosje bloemen mee. Zo ook afgelopen week. Thuis snijd ik ze schuin af en gaan ze in een vaasje op tafel. De kip smaakt gewoon lekkerder met een bosje roosjes erbij.

Dat het eerste blaadje al viel nog voordat de haasjes achter kiezen waren, kon ik door de vingers zien. Maar dat de volgende dag drie bloemen op half zeven hingen, gaat er bij mij niet in. “Mooie en eerlijke rozen uit Afrika”, las ik op jullie website. Ik denk dat de reis een beetje te lang voor ze is geweest.

Ik las verder. “Onze rozen slapen. Zodra ze uit de biologisch afbreekbare verpakking worden gehaald worden ze wakker en zijn ze klaar voor een vaas.” Zulke teksten maken me dus echt woest. Het is gewoon een bos bloemen met een stuk plastic eromheen. En slapen of niet, het is gewoon kutkwaliteit.

Weet je, het is voor een man al moeilijk genoeg om het zijn vrouw een beetje naar de zin te maken. Ik kan ook gewoon na een vermoeiende dag op mijn werk naar huis rijden, thuis mijn joggingbroek aantrekken en voor de tv gaan hangen. Maar dat doe ik niet. Ik doe moeite. En een beetje medewerking van jullie kant zou geen kwaad kunnen.

Eigenlijk weet ik niet of ik de volgende keer nog wel een tussenstop maak bij jullie bloemenafdeling. De teleurstelling zit diep en met een bloemetje kunnen jullie dit niet meer goedmaken. 

Advertenties

11 gedachtes over “Beste Albert Heijn

 1. In september ergens een bos witte rozen met lelies gekocht bij de AH voor € 5,= en die hebben verdorie 12 dagen lang staan bloeien….op de verpakking staat de bloeizekerheid en als ze het niet halen ga je gewoon terug met je bossie en aankoopbon en dan krijg jij je geld terug of krijg je nieuwe doen ze in Sneek niet moeilijk over maar hoe het in de rest van het land gaat tja. Afgelopen maandag weer dikke rozen voor € 5,= gekocht met 7 dagen gegarandeerd dus…………

 2. Ik heb een orchidee die maar blijft leven. Water krijgt ie niet en ik verplaats hem steeds. Wat moet ik doen?

 3. Je hebt toch maar weer een mooi bericht en Appie word negatief neergezet. Wat heb je toch een zwaar leven zeg!! Je kon gewoon met je bosje terug gaan en dan krijg je ook nog je geld terug.
  Ik ga me maar afmelden voor je verhaaltjes.
  Wens je oprecht het alles beste.
  Er zijn trouwens veel ergere dingen die een mens kan over komen maar daar ben je vast ook van op de hoogte maar vast even vergeten.
  Zo….. Hier laat ik het bij. 😃😘

 4. Was het rijmpje niet zo:
  Rozen verwelken, schepen vergaan, maar mijn liefde voor jou blijft altijd bestaan.

  Er is dus ook ergens een schip vergaan naast dat verlepte bosje rozen. Daarom hou je nog van je vrouw.

  Appie staat daar buiten.

  Doei

 5. AH is een grootgrutter, geen bloemist. Iedereen denkt al teveel dat ze OVERAL verstand van hebben, houtskool bij de kaasboer, kaas bij de slager, speelgoed bij de drogist, juwelen bij de speelgoedwinkel, auto’s in een electronicazaak en brommers bij een keukenzaak. Hoe gek wordt het nog verder?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s