Stukkie lezen?

In alles zit een verhaal

Contact

Ben je boos over een column? Of heel blij? Wil je me bedanken? Uitschelden? Of iets vragen? Mail me. Dat kan via info [apenstaartje] rickevers punt nl.

Wil je iedere nieuwe column automatisch in je mailbox krijgen? Laat dan hiernaast je mailadres achter. Je ontvangt dan ieder stukje vers in je mailbox. Verder niets. Geen spam, geen verkooppraatjes, alleen een column.

Advertenties

19 reacties op ‘Contact

 1. helemaal mee eens ,wat een slappe hap van Opstelten..Ik heb me mateloos geergerd aan die man.
  Ga toch eens regeren man of ga op je kleinkinderen passen dan doe je nog iets nuttigs!!!

 2. Moet toch mogelijk zijn om 500.000 steun betuigingen voor deze column bij de Minister op z’,n bureau te mikken of een media hetze te ontlokken. Dat laatste is misschien lastiger. Media eet immers ook uit de ruif van de overheid. Hebben elkaar zo nodig toch. Ik vind de column in elk geval super.

 3. Eindelijk iemand met “cohones” die durft te praten. Goed werk. Jammer dat we hier in Nederland maar al te vaak slikken… Hoop op een reactie van die lamme l…l van Opstelten. Ga zo door met jou werk!

 4. Even een vraagje: Wat denk je dat trias politica inhoudt? Volgens jouw column bestaat er dus geen trias politica. Opstelten is geen rechter dus kan hij geen zware straffen geven. En ja, hij heeft veel mooie woorden, maar dat is een politiek spelletje. Misschien iets beter nadenken voordat je zo’n column schrijft.

 5. hoi Rick, hij is weer supergaaf. Als opa van het dochtertje van Frank (uit de golden vulploeg van AH) en Jeanine en van de 2 zoontjes van Rick (ook ik heb er daar entie van) en Suzan spreekt me dit verhaal zéér aan. Preventie-tip: altijd niet één maar 2 dezelfde knuffels kopen en er eentje in de kast wegleggen. In geval van nood heb je een (zonodig tijdelijk) masr wel uiterst redelijk alternatief. Enige probleem: hoe bewaar/cinserveer je ‘de lucht’ van de knuffel? Want die is net zo belangrijk voor slapen gaan als de knuffel zelf.
  En als je de reserve-knuffel nooit hebt hieven gebruiken, dan ben je niet alleen een zondagskind, maar heb je t.z.t. ook een heel leuk kadootje voor de latere partner van jouw kindje.

 6. Hallo,

  Ik wil graag een klein berichtje plaatsen het oproep aan mensen die net zoals ik graag overhemden dragen het maakt niet uit wat voor een merk prijs of zo gewoon dat een hemd prettig zit.
  In mijn omgeving praat je er niet zo gemakkelijk over maar met mensen met de zelfde intresse is dit makkelijker en vindt je ook meedemaatjes. Alvast bedankt voor de reacties.

  Groetjes Jo.

 7. Rick ik heb geprobeerd om een mailtje te sturen maar lukt me niet .kan je me een mailtje sturen ,Ik vindt het harstikke leuk wat je schrijft.Ik ben al lang op zoek naar zo iemand .Normen en Waarden .Groetjes Mariet

 8. Door jouw stukkies begin ik elke zaterdag met een lach. En regelmatig lig ik echt compleet in een deuk. Jammer dat je ze niet elke dag schrijft. Tis een supergoed begin van mijn weekend.

 9. Heej Rick,

  Je bent toch niet ziek zeker !???
  Zit met smart op een nieuw stukkie te wachten 😀

  greetzz Dennis

 10. Dag Rick,

  Ik wil reageren op je stukje over Queen in de Regiobode van week 9.
  Welcome to the club!
  Ik ben sinds 1975 fan en dat gaat nooit meer over.
  Ik heb met plezier over je nieuwe passie gelezen. 👍🏼
  Nog veel plezier met het ontdekken van veel moois van en over Queen,
  Helen Snelders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s