William en Kate gaan naar de rechter. Ze vinden het niet leuk dat de blote tietjes van Kate in de Franse Story zijn afgedrukt. Maar waarom ga je dan naakt zonnen op een balkon in Frankrijk? Dat is net zoiets als na een duik in het zwembad klagen dat je zo nat bent geworden.

Hun boosheid is natuurlijk gespeeld. Ze zaten te springen om aandacht en dan kun je eigenlijk maar twee dingen doen. Of je doet mee aan een SBS-programma, of je trekt je kleren uit. Prins Harry heeft ze als ervaringsdeskundige geadviseerd om voor dat laatste te kiezen. “Als je geluk hebt, krijg je ook nog een aanbieding voor een pornofilm”, zei het exhibitionistische prinsje. “Dan kun je nog geld verdienen ook met die theezakjes van je.”

Het kan haast niet anders of het uittrekken van het koninklijke bovenstukje is met voorbedachte rade gedaan. Kate zal toch ook wel weten dat er altijd ergens een enorme telelens in de struikjes ligt. Met een fotograaf er aan vast. Bekende mensen weten dat. Joop van Tellingen is altijd onderdeel van hun secundaire arbeidsvoorwaardenpakket. En nu is Joop niet meer. Dat is triest, maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Er schijnen overigens nog meer foto’s van Kate en William te zijn, maar die waren te pikant om af te drukken. Wat is dat toch met die Engelse prinsen. De een laat zich fotograferen terwijl hij strippoker speelt met twaalf hoeren en lijntjes wit, de ander speelt doktertje op een Frans balkon. Ik hoor die Charles denken: “vreemd, ik heb toch zelf altijd het goede voorbeeld gegeven”.