In het Olympisch dorp liggen 150.000 condooms klaar. In Peking waren er 100.000, maar dat bleek veel te weinig. Topsporters liggen tijdens de Spelen massaal op elkaar. Sommigen vinden het jammer dat ze tussen het neuken door moeten sporten.

Een verklaring voor al die geiligheid ligt voor de hand. De hormonen gieren de sporters door het lijf. Iedereen is jong, aantrekkelijk, fit en vol testosteron. Als je wint wil je dat vieren met een feestje en als je verliest wil je toch een leuke avond. Seks als oplossing voor alles.

Dat alle Olympische sporters het met elkaar doen is dus een gegeven. Leuker is om de onderlinge verschillen te zien. Zo zijn de turnsters uitermate gewild, want geen standje is onmogelijk. Kamasutra vinden ze voor mietjes. De meeste turnsters kunnen ook niet meer gewoon in bed vrijen. Er moeten altijd ringen, evenwichtsbalken en een bok aan te pas komen. Erotisch apekooien in de slaapkamer.

De roeiers daarentegen staan aan de andere kant van het kamasutraspectrum. Continu dezelfde beweging. Het zit in ze. Wel graag in een waterbed trouwens. Ook de beachvolleyballers en polsstokhoogspringers zijn maar matig populair. De een heeft steeds zand in de naad en de ander heeft altijd een aanloop nodig. En over de lat hoog leggen gesproken. Die synchroonzwemmers. Lastige types. Willen altijd precies tegelijk klaarkomen. Sporter ben je kennelijk 24 uur per dag.

Maar de grootste geilbakken zijn natuurlijk de Amerikaanse sprinters. Die wippen er tien per dag. Laatst was er eentje tijdens een brutale vrijpartij op de sintelbaan al iets te veel met zijn 100 meter bezig. Toen het Argentijns hockeymeisje onder hem bijna haar hoogtepunt bereikte en keihard ‘YES’ schreeuwde, springt die vent op en begint als een gek de honderd meter te sprinten. Poedeltjenaakt, het condoom nog om zijn Amerikaanse mannelijkheid.

De Olympische Spelen. ‘Meedoen is belangrijker dan winnen’ krijgt ineens een heel andere betekenis.