“If you pay for my burger, I’ll get your BigMac out of your pants mister.” De man stopt en kijkt haar stomverbaasd aan. Loerend naar zijn kruis vervolgt ze: “me a Happy Meal, you a happy end.” Hij loopt een beetje rood aan, maar lijkt geïnteresseerd in het aanbod. Of ze het serieus meent. “Damn right I’m serious darling. Me and my friend are hungry as a fucking horse. If you get us a burger each, we’ll do things to you, your wife never does.

De man is overtuigd. Het vlees is te zwak. Maar nog voordat hij met een bobbel in zijn broek de gele M binnenstapt, komt de sheriff van Arizona. Hij vertelt het 18-jarige meisje en haar vriendin van 14 dat het niet de bedoeling is om je lichaam te ruilen voor een hamburger. “But we are very, very hungry officer”, probeert de molligste van het stel nog.

Het was al de tweede keer in korte tijd dat in Amerika een vrouw seks aanbood in ruil voor een snackje bij McDonald’s. Vorige maand werd een 47-jarige vrouw uit Miami opgepakt die zichzelf prostitueerde voor twee cheeseburgers. Als je er nog een colaatje bijhaalde, deed ze er nog een pijpbeurt achteraan. Zonder slikken natuurlijk, want ze zat vol na twee burgers en een Coke.

Typisch Amerikaans. In Nederland heb je de Breezersletjes. In de States hebben ze vooral honger. Burgerbimbo’s. Hoe diep ben je gezonken als je voor vijf dollar je lichaam verhuurt? Komt het dan ooit nog goed met je? Ondertussen denk ik aan die meisjes van 14 en 18 in een politiecel in Arizona. Ze mogen één telefoontje plegen. “McDonalds? Hi, Faelyn here. I was wondering… do you also have a delivery service?”