PVV’er Cor Bosman heeft spijt dat hij een collega uitgescholden heeft. Hij noemde PvdA-lid Öztürk een stuk uitgekotst halalvlees, gemaakt van Turks varken. Niet netjes, maar gebrek aan originaliteit kun je hem niet verwijten. Ik denk dat Bosman die mail getypt heeft nadat hij de film New Kids had gezien. Cor hoorde scheldwoorden als koekwous en natnek en vond dat hij het beter kon. Hij raakte zelfs zo geïnspireerd dat hij ook een New Kids-snorretje liet groeien.

Volgens mij is het allemaal vooropgezet spel. Cor wil graag acteur worden en bedacht een meesterplan. Een grove mail laten lekken waarmee ik de media haal, ondertussen een matje laten groeien, beetje haar onder de neus en klaar is kees. Nu maar hopen dat Arnie een extra new kid zoekt voor deel 3.

Over varkens gesproken. Ook Joran van der Sloot heeft spijt. Nou ja, dat zegt ie in ieder geval. De Peruaanse rechter trapte er niet in: 28 jaar cel. Min een beetje dat hij al heeft vastgezeten. Op 10 juni 2038 wordt meneer het land uitgezet. Ook moet ie een kleine € 60.000 aan de familie Flores betalen. Daar moest ie om lachen. Joran pokert dat in 1 avondje bij elkaar. Hij verheugt zich er nu al op.

Als Joran 50 is, komt ie vrij. Wat zal ie op z’n neus kijken als ie gaat tanken. Een liter benzine kost dan
€ 26,12. Komt door de aanhoudende spanningen in het Midden-Oosten.